Barber Tatabánya, Lajti Barber, borbély tatabányán

Barber Tatabánya, a legjobb borbély!

Szeretnél a mai trendeknek megfelelő hajvágást, szakállvágást? Barber, borbély szolgáltatást szeretnél Tatabányán? Szereted ha mindezt jó hangulatban, igényes környezetben és nem utolsó sorban profi minőségben kaphatod? Tatabányán már erre is van lehetőséged!

Barber Tatabánya

A Lajti Barber Shop megnyitásával a célunk egy kompromisszummentes, a legmagasabb szakmai színvonalon működő, ügyfélbarát szalon megnyitása volt Tatabányán. A megyeszékhely remek célpont lehet abban az esetben is, ha esetleg Tata, Oroszlány, Vértesszőlős, Környe, Szár, Szárliget terültén nem találnál megfelelő borbélyt. Vasárnap kivételével a hét minden napján nyitva tart barber shop-unk, hogy bármikor be tudj ugrani egy hajvására, szakállvágásra, vagy akár csak egy szakáll igazításra. Amennyiben hamisítatlan Barber élményre vágysz, garantálom, nem fogsz csalódni!

Hol találod a tatabányai barber szalont?

A tatabányai barber szalonunkat Tatabányán, Sárberekben, azon belül is a Sárberki lakótelepen, az 510-es szám alatt találod meg egy üzletsoron, a régi Horváth Söröző mellett a Spar közvetlen közelében. Amennyiben eltévednél, keress minket bizalommal a 06 70 217 8089 -es barber vonalon 🙂 , szívesen segítünk az útbaigazításban!

A tatabányai Lajti Barber Shop sárberekben található. Kattins a képre a térképhez!

Milyen hajvágásra és szakállvágásra van lehetőség?

Barber üzletünkben a legújabb trendeknek megfelelő hajvágást és szakállvágást kérheted, de természetesen bármilyen fazont elkészítünk Neked! A kreatív hajvágás szolgáltatásunk segítségével valóban teljesen egyedi frizurát tudunk elkészíteni Neked. Lehetőséged van meleg törölközős klasszikus barber borotválásra (full shave), valamint szakáll festésre is. Amiért eddig utaznod kellett, most már Tatabányán is megkaphatod!

Néhány fotó a haj és szakállvágásainkról. A legfrissebb munkáinkhoz kattints a képre!

Miért választ a Lajti Barbert?

Akar hajvágásról, akár szakállvágásról van szó, itt Tatabányán mindig is a tökéletességre törekszünk! Visszajáró vendégeink a bizonyíték arra, hogy jól végezzük a munkánkat. Egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk, a felnőtt hajvágás mellett, pedig gyerek hajvágást is vállalunk. Nálunk mindig barátságos légkör és jó hangulat fogad, így kellemesen lazíthatsz, amíg a tökéletes haj és szakáll elkészül. Hiszünk benne, hogy a kifogástalan végeredmény az, ami miatt rendszeres vendégünk leszel.

Hogyan foglalhatok időpontot a tatabányai Lajti Barber Shop-ba?

Időpontot foglalni elsősorban online tudsz, az Online foglalásra kattintva. Ezzel a gyors és kényelmes megoldással azonnal láhatod az árainkat, valamint a rendelkezésre álló szabad időpontokat, így kiválaszhatod a számodra legmegfelelőbb időpontot a hajvágásra, szakállvágásra. Természetesen telefonon is érdeklődhetsz Barber vonalunkon, a 06 70 217 8089 -es telefonszámon.

Barber Tatabánya?

Ne feledd, ha barber Tatabánya, akkor Lajti Barber Shop!

Szeretettel várunk tatabányai barber szalonunkban!

1 hozzászólás a következőhöz: “Barber Tatabánya, a legjobb borbély!”

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük